راه هاي سنتي و طبيعي را براي از بين بردن خال امتحان كنيد

۱۰۵ بازديد

مقداري عسل روي خال مورد نظرتان بماليد و بصورت دوران ماساژ دهيد . سپس يك چسب زخم روي آن قرار دهيد تا در طول روز مرطوب باقي بماند. از اين روش از بين بردن خال را هر روز فقط يكبار انجام دهيد زيرا تكرار مجدد آن در طول يكروز ممكن است باعث تحريك و حتي التهاب پوستتان شود.
روش سوم
هر شب يك حوله را با آب گرم خيس كنيد و آن را روي خالتان بگذاريد . براي مدت ۱۵ تا ۳۰ ثانيه حوله را محكم وياگرا روي پوستتان فشار دهيد. اين كار باعث مي شود كه منافذ پوست و خال باز شود و در نتيجه عسل بيشتر جذب شود . بعد حوله را برداريد و مقداري عسل خالص را روي خال بماليد و روي آن را با چسب زخم بپوشانيد تا در طول شب به ملافه يا لباس شما ماليده نشود.
******************************************************
روش چهارم
مقداري عسل را حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانيه در ماكروفر گرم كنيد و با استفاده از انگشت اشاره و انگشت مياني مقدر از اين عسل گرم شده را با قدرت روي خالتان بماليد. گرم كردن عسل هم مثل استفاده از حوله گرم باعث باز شدن منافذ مي شود.
راه هاي سنتي و طبيعي را براي از بين بردن خال امتحان كنيد
******************************************************
روش دوم
مقداري عسل روي خال مورد نظرتان بماليد و بصورت دوران ماساژ دهيد . سپس يك چسب زخم روي آن قرار دهيد تا در طول روز مرطوب باقي بماند. از اين روش از بين بردن خال را هر روز فقط يكبار انجام دهيد زيرا تكرار مجدد آن در طول يكروز ممكن است باعث تحريك و حتي التهاب پوستتان شود.
راه هاي سنتي و طبيعي از بين بردن خال
اگر صبر داشته باشيد مي توانيد خالهايتان را با عسل درمان كنيد.
روشهاي مختلفي براي از بين بردن خال ها وجود دارد . برخي از اين روشها خيلي پر هزينه و دردناك است اما روش هاي خانگي بدون درد و هزينه نيز وجود دارد و شما بايد با توجه به شدت مشكلتان و مدت زماني كه براي حل اين مشكل زمان داريد ، يكي از اين روشها را انتخاب كنيد. استفاده از عسل، سالهاست كه به عنوان يك روش خانگي كم هزينه و موثر براي از بين بردن خال ها شناخته شده است اما مستلزم زمان و صبر است.
روش اول
هر روز صبح ، بعد از بيدار شدن از خواب مقداري عسل خالص روي خالهايتان بماليد . شبها قبل از خواب نيز اين كار را انجام دهيد. از آنجايي كه اين روش از بين بردن خال احتياج به آمادگي ندارد ، خيلي متداول است و تعداد زيادي از آن استفاده مي كنند . اگر از اين روش استفاده مي كنيد نكته مهمي كه بايد در نظر داشته باشيد اين است كه اين كار را بايد هر روز و بصورت متوالي انجام دهيد زيرا در صورتي كه با وقفه اين كار را انجام دهيد دوره درمان خال هاي شما طولاني تر مي شود.

درمان گلودرد شما در ليموترش است

۱۱۲ بازديد

درمان گلودرد با ليموترشيك متخصص تغذيه گفت: ليمو ترش يكي از بهترين و مفيدترين داروها براي درمان گلو درد است و مي تواند به بر طرف شدن برخي از مشكلات پوستي و جلوگيري از خونريزي در قسمت هايي از بدن كمك كند.
درمان گلودرد با ليموترش
معصومي با اشاره به اينكه ليمو ترش از جمله مواد بسيار مفيد براي برطرف كردن برخي از مشكلات جسمي است تاكيد كرد: ليمو ترش به علت داشتن خواص اسيدي ضد عفوني كننده قوي است و مي تواند منجر به نابودي ميكروب ها و برخي از عوامل عفوني شود.
وي تصريح كرد: ليموترش يكي از بهترين و مفيد ترين داروها براي درمان گلو درد است و مي تواند به بر طرف شدن برخي از مشكلات پوستي و جلوگيري از خونريزي در قسمت هايي از بدن به ويژه در ناحيه بيني كمك كند.
معصومي يادآور شد: ليمو ترش را به دو صورت موضعي و خوراكي مي توان استفاده كرد كه البته چگونگي استفاده از اين ماده مفيد با توجه به نوع بيماري يا مشكل به وجود آمده متفاوت است.
درمان گلودرد شما در ليموترش است
عماد معصومي افزود: بسياري از مردم تصور مي كنند كه براي درمان و بر طرف شدن بيماري ها و اختلالات مختلف به ويژه برخي از مشكلات شايع نياز به داروها و روش هاي درماني خاص و آنچناني دارند.
وي گفت: برخلاف برخي از تصورات درمان و بهبود بسياري از مشكلات و نارسايي ها نياز به روش درماني خاصي نداشته و به عنوان مثال مي توان از تغذيه مناسب و استفاده از برخي مواد غذايي به درمان اين بيماري ها و مشكلات كمك كرد.

ميوه درماني هندانه

۱۰۴ بازديد

هندوانه بومي آفريقاست ولي در اغلب مناطق دنيا كاشته مي شود. در ايران نژادهاي مختلف آن در اغلب مناطق كشور كشت مي شود.

تركيبات غذايي شيميايي هندوانه
_مرباي پوست هندوانه براي دفع حرارت بدن و رفع تشنگي مفيد است و سرفه را درمان مي كند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_مرباي پوست هندوانه براي ضعف معده، تقويت هاضمه،يبوست و درد سينه مفيد است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_اشخاصي كه به وسواس مبتلا هستند، چنانچه روزانه مقداري مرباي پوست هندوانه را كه با عسل طبيعي تهيه شده است، بخورند حالت وسواس آنها به مرور برطرف خواهد شد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_از خاكستر پوست هندوانه براي معالجه برفك و تاول هاي دهان استفاده مي شود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است.
خواص درماني هندوانه

تذكر:1)برخلاف هندوانه شيرين و رسيده كه خواص فراوان داشته و آرام بخش نيز هست،خوردن هندوانه نارس مفيد نيستو انسان را ترسو مي كند.بايد توجه داشت كه هندوانه اولا"بر سر بوته رسيده باشد، ثانيا" بيش از حد معمول سرد نباشد، ثالثا" پس از بريدن آن، مدت زمان زيادي نگهداري نشود.اگر هر يك از 3 شرط رعايت نشود، پس از مصرف هندوانه ممكن است درد و تورم معده(گاستريت) ايجاد شود.
2)خوردن زياد هندوانه براي اشخاص سرد مزاج توليد درد مفاصل مي كند.در اين موارد خنثي كننده ي ضرر هندوانه، خوردن عسل يا قند يا گل قند و امثال آن است.3)بهترين زمان خوردن هندوانه بين 2 وعده غذاست كه غذاي قبلي هضم شده باشد.خوردن هندوانه بلافاصله پس از غذا يا ناشتا بسيار مضر است و در هضم غذا اختلال ايجاد مي كند.
ميوه درماني-هندانه
اين آنتي اكسيدان به تمامي نقاط بدن رفته و راديكالهاي آزاد را خنثي مي كند.راديكالهاي آزاد مولكولهايي هستند كه باعث تخريب بسياري از بافتهاي بدن مي شوند كه عبارتند از:

1_باعث اكسيده شدن كلسترول شده در نتيجه كلسترول به ديواره ي رگهاي خوني مي چسبد و مي تواند باعث بروز حملات قلبي و سكته شود.

2_باعث انقباض و بسته شدن راه هاي تنفس و در نتيجه تشديد حملات آسم مي شود.

3_باعث افزايش التهاب ناشي از استئو آرتريت و آرتريت روماتوئيد مي شود،در نتيجه تخريب مفاصل را در اين شرايط بيشتر مي كند.
آب هندوانه: ويتامينهاي (آ-A)،(ث-C)،(ب-B)،(ب2-B2)،(پ پ-PP)،پروتئين،چربي،قند،كلسيم،آهن،فسفر،منيزيم،گوگرد،سديم،پتاسيم،سيترولين،كاروتن،ليكوپن،ليپوسين و سلنيوم.

دانه هاي هندوانه از نظر ويتامينهاي (آ-A) و (ث-C) ضعيف است ولي منبع غني از پكتين،روي، ويتامين(اي-E) و چربيهاي ضروري مي باشد كه در جلوگيري از پيري زودرس سلولهاي پوست نقش مهمي را ايفا مي كنند.

خواص غذايي_دارويي هندوانهطبيعت هندوانه سرد و تر است.(مفيد براي افراد لاغر و گرم مزاج)هندوانه تشنگي و عطش شديد را برطرف مي كند.

پس از مصرف آن، بدن از 3 طريق:ادرار،مدفوع و عرق سموم را دفع مي كند.به همين جهت خيلي زود شادابي و طراوت مخصوصي به انسان دست مي دهد.

هندوانه مقدار قابل ملاحظه اي ضد اكسيدان به نامهاي لايكوپن و گلوتاتيون دارد كه ضد سرطان پروستات و كمي نيز ضد باكتري و ضد لخته شدن خون است.

پتاسيم و ماده ي كوكوربوسيترين موجود در آن براي كاهش فشار خون مفيد است.

هندوانه منبع خيلي خوبي از آنتي اكسيدان كارتنوئيدي به نام ليكوپن مي باشد.ليكوپن يك رنگدانه شيميايي است كه باعث رنگ قرمز هندوانه مي شود و اثرات ضد اكسيداني قوي دارد.

4_باعث آسيب سلولهاي روده و تبديل آنها به سلولهاي سرطاني مي شود.

5_ميزان ابتلا به سرطانهاي پروستات،سينه،ريه،رحم و سرطان روده ي بزرگ را افزايش ميدهد.

6_سبب آسيب DNA موجود در گلبولهاي سفيد خون مي شود.
خواص درماني هندوانه
-------------------------------------------------------------------------------------------------_اين ميوه مي تواند التهاب ناشي از بيماريهايي مانند آسم،آترواسكلروزيس،ديابت،سرطان روده و آرتروز را تسكين مي دهد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_تخم هندوانه بوداده حاوي مواد غذايي مفيد و باارزشي است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_مغز تخم هندوانه كرمهاي معده و روده را از بين مي برد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_خوردن مغز تخم هندوانه به مقدار 35 گرم در روز براي درمان سوزش ادرار،زخم مثانه،زخم معده،خشونت سينه،اخلاط خوني،خونريزي ريه و تسكين سرفه مفيد است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_مغز تخم هندوانه به هضم غذا كمك و سينه را نرم ميكند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------ويتامين ث و بتاكاروتن بعنوان آنتي اكسيدان هاي قوي (كه هر دو در هندوانه به مقدار فراوان وجود دارند)، راديكالهاي آزاد را بدام انداخته و از اثرات مخرب آنها در بدن جلوگيري مي كنند.

_به تنهايي يا با شير خشت بعنوان داروي خنكي براي بيماران مبتلا به تب و بيماريهاي عفوني و بر طرف كردن اخلاط بدن مفيد است_هندوانه از لحاظ ويتامين هاي (ب)كه براي توليد انرژي لازم هستند غني است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_آشاميدن آب هندوانه با سكنجبين براي درمان يرقان (زردي)،صفراي سوخته،كمك به هضم غذا،ازدياد ادرار و خرد كردن سنگ كليه مفيد است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_مصرف آن با عسل و زنجبيل در قطع بلغم بسيار موثر خواهد بود.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_آب هندوانه زياد كننده ي شير بانوان است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_هندوانه براي مبتلايان به نقرص و روماتيسم مزمن و كساني كه به نارسايي كبدي و بيماري هاي كبدي و كيسه ي صفرا مبتلا هستند مفيد است.
-------------------------------------------------------------------------------------------------_هندوانه از بهترين عوامل تصفيه كننده ي خون است.

ميوه درماني موز

۱۰۹ بازديد

موز گياهي است علفي داراي ظاهري درختچه مانند با برگ هاي بسيار بزرگ و پهن كه به طول 1/20 تا 2 متر مي رسد. گل هاي مجتمع به صورت سنبله بزرگ به طول نزديك به يك متر دارد. ميوه اش گوشتدار، باريك و دراز و خميده و سه گوش، در آغاز به رنگ سبز است ولي پس از رسيدن مايل به زرد مي شود.
غلظت ويتامين هاي A و C موجود در موز به بهترين وجهي براي جذب شدن در بدن آماده مي باشد. موز را بايد خوب جويد. موز براي ازدياد مقاومت بدن قبل از عمل و بعد از آن بسيار سودمند است و در تقويت اعصاب اثر بسيار زيادي دارد. خوردن آن به كساني كه كارهاي بدني و همچنين كارهاي فكري دارند و نيز به كودكان و افراد سالمند توصيه مي شود.
درمان با موز
● خواص درماني:
رشيه موز طعم گس و اثر ضدكرم دارد. اين ميوه مقوي و اشتهاآور بوده و با طعم مطبوع اثر مفيدي در تامين رشد و نمو و برقراري تعادل عصبي دارد. مصرف روزانه آن در درمان ضعف قوا مخلوط با عسل توصيه شده و در شستشو و سلامت كبد و كليه ها موثر دانسته شده است. اين ميوه نيرودهنده دستگاه تناسلي هم در مردان و هم در بانوان مي باشد. صمغ حاصل از گياه جوان مخلوط با آب براي درمان اسهال مفيد مي باشد. از شيره اين گياه در بعضي نواحي جهت دفع ناراحتي هاي عصبي مانند هيستري، صرع و غيره استفاده مي شود. جوشانده برگ گل و همچنين له شده ساقه گياه را جهت درمان سوختگي ها بر روي عضو زخم شده ماليده شودبسيار نافع است زيرا كه باعث التيام مي شود. مصرف آن به علت مدر بودن براي درمان استسقاء بين مردم معمول است.
توجه:
به علت دارا بودن مقدار زيادي قند و هيدرات هاي كربن، خوردن موز براي كساني كه دچار بيماري قند (ديابت) مي باشند و كساني كه چاق هستند، مضر است. بياييم سبزي ها و ميوه ها را در سبد غذايي خود و خانواده مان بگنجانيم.
ميوه درماني-موز
پرورش آن امروزه به علت ميوه مطبوعي كه دارد در غالب نواحي حاره اي و همچنين در جنوب ايران معمول است. انواع آن در بلوچستان پرورش مي يابد. اين گياه در زبان عربي طلح نام دارد. موز را بنان هم گويند.
موز داراي 9درصد كلسيم، 31 درصد فسفر، 28 درصد منيزيم، 4/01 درصد پتاسيم، 0/006 درصد آهن و سديم، روي و تانن است. ويتامين هاي موجود در موز عبارتند از A، B، 1B، 2B، 6B، C، PP و E خال هايي كه بر روي پوست موز وجود دارد تقريبا موز را به رنگ قهوه اي تيره درخواهند آورد. اين حالت باعث مي شود كه مقدار قند در آن در اثر ماندگاري طولاني افزايش يابد و طعم آن اگر براي مدت زيادي نگهداري نشده باشد شيرين تر و مطبوع تر مي شود.
● تركيبات شيميايي:
مواد اصلي و سازنده موز نارس به شرح زير مي باشد.
ـ ميوه نارس: آب 7/92،
ـ ميوه رسيده: 67/78
ـ ميوه نارس: آميدون 12/06،
ـ ميوه رسيده: بسيار جزيي.
ـ ميوه نارس: قند قابل تخمير 8درصد،
ـ ميوه رسيده: 20/47
ـ ميوه نارس: ساكاروز 1/34،
ـ ميوه رسيده:56 4/، خاكستر حاصل از آن
ـ موز نارس: 1/04،
ـ ميوه رسيده: 0/95 است.
موز از نظر غذايي ارزش زيادي دارد به طوري كه حتي آن را مغذي تر از سيب زميني و گوشت مي دانند. مطالعات انجام شده توسط دانشمندان نشان مي دهد كه يك عدد موز تازه و رسيده به اندازه يك كيلو گوشت ارزش غذايي دارد.
در افزايش هوش و حافظه هم بسيارمفيد بوده، ملين در سوءهاضمه و يبوست مي باشد. كساني كه مي خواهند غذاي حيواني نخورند موز ميل نمايند، اين ميوه تازه و رسيده اش براي اطفال و اشخاصي كه تازه از بستر مريضي برخاسته اند بسيار غذاي خوبي است. خوردن موز براي معده زحمت زيادي ندارد و در ضمن قدرت غذايي آن بسيار است. اگر بچه ها به جاي استفاده از شيريني ها و تنقلات كم كالري و پرحجم و مواد خوراكي موذي بتوانند از اين ميوه بسيار مرغوب استفاده كنند به سالم ماندن بدن خود كمك بسياري مي كنند.
در بعضي از منابع ديگر آمده كه موز ميوه اي گرم و پرانرژي است وارزش غذايي آن برابرگوشت مي باشد. فقط چربي و كلسيم كمتري دارد. هر 100 گرم موز معادل 100 كالري انرژي ايجاد مي كند. موز را بايد زماني مصرف كرد كه كاملا رسيده و پوست آن به رنگ زرد درآمده باشد. هضم آن اگر به حالت رسيده باشد به سهولت صورت مي گيرد، مشروط بر آنكه اين عمل به طور مصنوعي انجام نگرفته باشد. 

معرفي داروهاي گياهي و شيوه مصرف آن

۱۱۱ بازديد

آويشن، رزماري، نعنا، مريم گلي و غيره. حتي اسم اين گياهان نيز مشام را پر از عطر طبيعت مي‌كند. گياهان معطر در طول قرن‌ها به وبلاگ عنوان دارو استفاده شده‌اند.
در اين مقاله به گوشه‌اي از خواص 8 گياه معطر اشاره كرده و توصيه مي‌كنيم از طعم و خواص درماني آن‌ها استفاده كنيد. با ما همراه باشيد.
البته عرق، دم كرده و يا افشره‌ي خوراكي نعنا نيز وجود دارد كه مي‌توانيد از خواص آن بهره‌مند شويد. اگر مشكل بي‌خوابي داريد قبل از خواب نعنا نخوريد زيرا باعث بي‌خوابي مي‌شود.
معرفي داروهاي گياهي و شيوه مصرف آن
اسطوخودوس: آرامش بخش
از اسطوخودوس مي‌توان براي فراري دادن حشرات استفاده كرد. بايد بدانيد اين گياه معطر ضدعفوني كننده است، جاي زخم و جراحت‌هاي سطحي را زود خوب مي‌كند، ضداسپاسم، آرام‌بخش، خواب آور بوده و سردرد را تسكين مي‌دهد.
روش مصرف
مي‌توانيد گل‌هاي اسطوخودوس را به سالاد اضافه كنيد. توجه داشته باشيد كه اسطوخودوس بسيار معطر است و چند پر از گل آن كافي است. اگر ميگرن داريد پيشاني يا شقيقه‌هايتان را با يكي دو قطره افشره‌ي خوراكي اسطوخودوس ماساژ دهيد.
معرفي داروهاي گياهي و شيوه مصرف آن
رزماري: براي هضم غذا
رزماري ضداسپاسم و ادرار آور است، به هضم غذا كمك مي‌كند وبلاگ و مشكلات كبدي و مربوط به صفرا را تسكين مي‌دهد.
روش مصرف
رزماري تازه را به قطعات خيلي ريز خرد كنيد و در سُس‌هايتان بريزيد. اين گياه معطر به سُس‌ها و مايه‌هاي طعم دهنده مزه‌ي خوبي مي‌دهد. مي‌توانيد از پودر آن نيز در سالادهايتان استفاده كنيد.
در صورت مشكلات كبدي مي‌توانيد از افشره‌ي خوراكي رزماري استفاده كنيد. البته بهتر است با داروساز، پزشك يا عطار در مورد نحوه‌ي مصرف آن مشورت كنيد. البته توجه داشته باشيد كه استفاده‌ي بيش از حد اين گياه مي‌تواند باعث تحريك كليه‌ها شود.
آويشن: ضدعفوني كننده
ساقه‌هاي گل دار آويشن سرشار از تركيبي به نام «تيمول» است كه قاتل باكتري‌ها محسوب مي‌شود. آويشن ضدعفوني كننده و ضد ويروس قوي است. اين گياه معطر سرفه را تسكين مي‌دهد و خلط‌ها را دفع مي‌كند. زماني كه در معده‌تان احساس سنگيني مي‌كنيد وبلاگ براي هضم بهتر غذا به سراغ آويشن برويد. بهتر است بدانيد آويشن حاوي آهن نيز مي‌باشد.
نعنا مفيد براي هضم غذا
نعنا تقويت كننده و نيرو بخش بوده و به هضم غذا كمك مي‌كند. نعنا مانند بمب عمل مي‌كند و عملكرد معده، كبد، صفرا و روده‌ها را كنترل مي‌كند. از اين گذشته اين گياه معطر خوشمزه روده‌ها را ضدعفوني و با حالت تهوع مقابله مي‌كند.
برگ‌هاي تازه‌ي نعنا به غذا، چاي، نوشيدني‌هاي خنك مثل دوغ و غيره طعم بي نظيري مي‌دهد. شايد هيچ عصرانه‌ي ديگري مثل نان و پنير و چند پر نعنا، ريحان و گردو فوق‌العاده نباشد!
روش استفاده
آويشن تازه عطر و طعم بيشتري دارد. توصيه مي‌كنيم از اين گياه در تهيه‌ي سوپ، خورش و همچنين سس‌هايتان استفاده كنيد. براي خوشمزه تر كردن مايه طعم دهنده‌ي وبلاگ جوجه كباب، كباب، ماهي و غيره نيز از اين گياه معطر غافل نشويد.
پودر آويشن را به غذاهايتان اضافه كنيد. البته مي‌توانيد از جوشانده‌ي اين گياه نيز بهره‌مند شويد. در عطاري‌ها كپسول و افشره‌ي خوراكي آويشن نيز به فروش مي‌رسد.
مصرف آويشن براي افرادي كه از فشار خون بالا رنج مي‌برند توصيه نمي‌شود. قبل از مصرف حتماً با پزشكتان مشورت كنيد. افشره‌ي خوراكي آويشن نيز براي زنان باردار، شيرده و كودكان مورد منع مصرف دارد.
معرفي داروهاي گياهي و شيوه مصرف آن
روش مصرف
بهتر است كه از ريحان تازه استفاده كنيد. ريحان خشك طعم خود را از دست مي‌دهد. تركيب ريحان خرد شده، سير و روغن زيتون به غذاها طعم خاصي مي‌دهد. اگر مي‌خواهيد ريحان را روي برنج يا پاستاها و غيره بريزيد در آخرين مرحله اين كار را بكنيد تا طعم آن حفظ شود.
سير: ضدعفوني كننده و محافظ سلامتي
بدون شك سير يكي از پرطرفدارترين و مفيدترين گياهان معطر موجود است. سير حاوي آليسين (طعم سير مديون همين اسانس گوگردي است)،
گوگرد، مس، روي، منگنز، سلنيوم، آهن، يد و غيره است. سير روده‌ها را تميز مي‌كند، محافظ سيستم قلبي عروقي، آنتي‌اكسيدان و ضد راديكال‌هاي آزاد است.
اين سفيد خوشمزه سيستم ايمني بدن را تقويت مي‌كند، ميزان كلسترول بد خون را كاهش و ميزان كلسترول خوب خون را افزايش مي‌دهد.
روش مصرف
در مورد روش مصرف سير نيازي به توصيه‌هاي ما نداريد. سير را در غذاهايتان بريزيد و از طعم و خواص آن استفاده كنيد.
معرفي داروهاي گياهي و شيوه مصرف آن
زنجبيل: انرژي زا
نه تنها از ريزوم (بخش زير زميني زنجبيل) به عنوان ادويه در آشپزي استفاده مي‌شود بلكه در طب سنتي نيز كاربرد فراواني دارد. زنجبيل انرژي زا و نيروبخش است، به هضم غذا كمك و همچنين با سرماخوردگي، سردرد و حالت تهوع مقابله مي‌كند.
مريم گلي: دوست سلامت خانم‌ها
گياه مريم گلي حاوي استروژن گياهي است و براي همين آن‌ را گياه دوست خانم‌ها مي‌نامند. مريم گلي گرگرفتگي دوره‌ي يائسگي را كاهش مي‌دهد و تعريق را كنترل مي‌كند. همچنين اين گياه معطر ضدباكتري، ضدعفوني كننده، هضم كننده‌ي غذا، التيام دهنده‌ي جاي زخم و غيره است.
روش مصرف
اين گياه طعم جديد و عطر و بوي خاصي به گوشت قرمز، گوشت مرغ، پنير و همچنين روغن‌ها و سركه مي‌دهد. بهتر است كه از برگ‌هاي خشك اين گياه استفاده كنيد زيرا عطر و بوي بيشتري دارد. البته مريم گلي به صورت كپسول نيز به فروش مي‌رسد.
معرفي داروهاي گياهي و شيوه مصرف آنبايد بدانيد كه گياه مريم گلي جلوي تعريق بيش از اندازه را مي‌گيرد. براي اين كار 10 برگ مريم گلي و چند پر اسطوخودوس را در آب بجوشانيد و هر شب پاها يا دست‌هايتان را ده دقيقه در اين محلول قرار دهيد.
توجه داشته باشيد كه گياهان دارويي نيز بي خطر نيستند و استفاده‌ي بيش از حد آن‌ها مسموميت ايجاد مي‌كند. در استفاده‌ي اين گياهان زياده‌روي نكنيد و اگر مشكل خاصي داريد قبل از مصرف با پزشكتان مشورت كنيد.
ريحان: ادرار آور
ريحان باد شكن و ادرار آور است. اين گياه معطر با اسپاسم يا گرفتگي عضلات معده و روده مقابله كرده و جريان خون را بهتر مي‌كند. ريحان ضدالتهاب است يعني درد را تسكين مي‌دهد و سيستم عصبي را تقويت مي‌كند.
روش استفاده
زنجبيل منبع مواد معدني است اما ميزان سديم آن كم است. اگر مجبور هستيد كه رژيم غذايي بدون نمك داشته باشيد زنجبيل تازه يا پودر آن باعث خوش طعم شدن گوشت،
ماهي و غذاهاي ديگر مي‌شود. مي‌توانيد پودر زنجبيل را در چاي يا شير نيز بريزيد و از عطر و طعم آن استفاده كنيد. براي مقابله با حالت تهوع صبحگاهي يك تكه ريشه‌ي زنجبيل را بجويد يا جوشانده‌ي آن‌را تهيه و ميل كنيد.
توجه داشته باشيد كه گياهان دارويي نيز بي خطر نيستند و استفاده‌ي بيش از حد آن‌ها مسموميت ايجاد مي‌كند. در استفاده‌ي اين گياهان زياده‌روي نكنيد و اگر مشكل خاصي داريد قبل از مصرف با پزشكتان مشورت كنيد.

توصيه هاي طب سنتي براي چشم هاي شما

۱۰۵ بازديد

طب سنتي براي چشمكساني كه مايلند چشمانشان سالم باشد بايستي نكات زير را رعايت كنند.:
درمان :شستشوى چشم با آب كندر، آب خاكستر ماميثا و يا هر داروئى كه خاصيت خشك كنندگى و ضدعفونى داشته باشد مؤثر است.
فرو رفتن جسم خارجي در چشم:
بيمار بايستي دهان خود را باز كند و مرتبا چشم مدت زمان باطل شدن طلسم خود را باز كرده و بهم بزند تا اشك بيشتري ترشح شود زيرا اينكار به خروج جسم از چشم كمك مي كند با يك قطعه پنبه اي كه بر ميله اي پاكيزه پيچيده شده باشد به آهستگي در كنار جسم خارجي قرار دهند و به آهستگي آن را بردارند يا اينكه به وسيله سرشي نازك و تميزي بطور افقي در مسير جسم خارجي قرار داده مي شود جسم خارجي را به طرف كنار چشم رانده و آن را بردارند 

اگر جسم خارجي كاملا در چشم فرو رفته باشد بدون عظمت خداي درون دستكاري بايد به چشم پزشك مراجعه نمايند ناگفته نماند كه در ابتداء در صورتيكه چشم زخم نباشد كمي نشاسته روي آن ريخته تا با آب چشم خارج گردد يا به وسيله قطعه پنبه به آهستگي روي آن بكشند تا نشاسته همراه جسم خارج گردد.
توصيه هاي طب سنتي براي چشم هاي شما
1- به جسم سفيد و خيلي شفاف نگاه نكنند.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
2- از نگاه كردن به خطوط ريز و نقشه هاي خيلي دقيق كه موجب صرف فوايد روغن خراطين براي واژن نور زياد است خودداري شود.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
3- زياد گريه نكنند.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
4- جلوي آتش شديد ننشينند.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
5- در آفتاب شديد و خورشيد را نگاه نكنند.
5- رعايت حفظ محيط چشم يعني مزاج چشم را به حالت طبيعي نگهداشتن براي اين كار اگر مزاج چشم خشك باشد روغن بادام بنفشه يا روغن كدو در بيني بچكانند از سرمه مناسب نيز بكار برند اگر مزاج چشم گرم باشد اول بايد آنرا با گلاب يا آب گيشنيز يا با چه چيزي به صورتمان بزنيم تا ريش در بياوريم ؟ آمله بشويند سپس سرمه مناسب بكار برند و اگر مزاج چشم تر باشد به گلاب و سماق شسته سرمه كشند.
-------------------------------------------------------------------------------
6- اگر در هنگام خواب هر روز به آب سرد بيني را بشويند چشم از بيشتر بيماريها در امان خواهد بود.
-------------------------------------------------------------------------------
7- اگر مدتي پي در پي هر روز يك گرم آمله كوبيده در عسل حل كرده ميل نمايند قوت چشمها زياد مي گردد.
-------------------------------------------------------------------------------
8- براي ورم ملتحمه شستشو با گل بنفشه يا نيلوفر يا گل سرخ نافع است ولي بايد دانست كه: پاكسازي بدن از خلط غالب مزاج اصل و اساس درمان هر عضو راهنماي فارسي آپشن هاي سانتافه بيماري است و براي ازدياد بينائي و تقويت چشم شستشو با گل گندم و خوردن آن براي اين مطلب توصيه مي شود.
( جالينوس گفته است كه نرم داشتن طبع و پاكسازي بدن از از خلط غالب مزاج شرط اساسي معالجه است).
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
6- سعي كنيد كه باد قوي به چشم بر خورد ننمايد ( مثل موتور سواري و غيره).
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
7- به جسمي مدت زياد بطور قائم نظر نيفكنند.
درمان را با چكانيدن شير زن در بينى و چكاندن روغن بنفشه و روغن بادام و روغن كدو و فرو بردن سر در آب شيرين و گشودن چشم در آن نافع است . خوردن آب انار شيرين و لعاب اسپر زه قند يا با شربت بنفشه و يا سكنجبين ، ماليدن روغن بنفشه بر سر دفتر راهنما فلر خوردن زيره ، گل نيلوفر با آب جگر و خوردن غذاهاى غليظ و پر انرژى و مولد خون مثل آش حليم ، گوشت گاو، پاچه گوسفند و زيره و گشنيز و كاهو و هويج در بهبودى بيمارى مؤثر است.
طب سنتي براي چشم
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
8- از ورود گرد و خاك و دود به چشم جلوگيري كنند.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
9- هواي بسيار گرم و هواي بسيار سرد و ديدن اشياء روشن و درخشان كه بازتاب آنها موجب آزار چشم گردد مثل آينه ايكه مقابل آفتاب گرفته باشند و نور آنرا به چشم برسانند ( خودداري كنند ).
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
10- از زياد بر پشت خوابيدن و خواب در هنگام پري شكم و غذاي ثروت با دارچين غليظ و دير هضم و خيلي گرم و پياز بپرهيزند زيرا موجب زيان چشم است.
شب كورىدرمان :دادن ايارج فيقرا خوردن جگر بز و كباب و پرهيز از غذاهاى غليظ و سرخ كرده و زياده خورى در شب لازم است و با جوشانده باديان ، شبت ، بابونه ، مرزنجوش ، سوسن ، و سداب سر و روى را بشويند، قدرى باديان و دارفلفل را در آب بريزند و سر را با آن بخور دهند و در غذاهاى روزانه كمى آنغوزه ، خردل ، مشك طرامشيع ((كاكوتى ))، آويشن ، انجدان بريزند.
ابريزش.
اين بيمارى بيشتر به علت گرفتن مجراى چشم به علل مختلفى به وجود مى آيد و آب اضافى چشم كه براى تر كردن كره چشم ترشح مى شود و بايستى از راه مجراى چشم و بينى وارد بينى شود به علت گرفتگى آن در چشم جمع شده از گوشه چشم سرازير مى گردد متاءسفانه درمان اين بيمارى دشوار و اكثر بايستى با عمل جراحى و باز كردن مجراى چشم ، بيمار را بهبودى بخشيد. اگر بيمار رعايت بهداشت و نظافت را ننمايد ممكن است در اثر دستمالى ، كيسه اشك چركين گردد.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
11- خوردن بيش از اندازه نمك و غذاي شورپرهيز كنند.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
12- زياد بيداري و زياد خوردن در شب.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
13- جلوگيري از يبوست شديد.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
مواردي كه براي چشم مناسب است عبارتند از:
1- سر را در آب شيرين و صاف فرو بردن دامپزشكي چشم در آن باز كردن.
-------------------------------------------------------------------------------
2- سرمه و توتيا به آب باديان يا آب مرنجوش و مرزنجوش پروره در چشم كشيدن.
-------------------------------------------------------------------------------
3- چون چشم از اعضاي مرطوب است و اكثر رطوبت و سردي ها باعث ضعف آن مي شود لذا بايستي از سرمه خشك جلا دهنده چشم استفاده نمايند تا چشم سالم بماند.
-------------------------------------------------------------------------------
4- با آب حضض در هر ماه سه بار چشم را بشويند.
-------------------------------------------------------------------------------
طب سنتي براي چشم
نسخه براى كم سوئى چشم
روزانه 5/2 گرم سداب را جوشانده صبح و عصر براى يكماه يا بيشتر ميل نمايند.
اين دستور براى زنان آبستن خوب نيست . يا روزانه 5/2 گرم سياهدانه را كوبيده ، 5/2 گرم صبح و 5/2 گرم عصر يا عسل شربت ديگر ميل كنند.
نسخه :
در اينجا بايستى سر و صورت را با پارچه سياه پوشانده و چشم را با آن بست بادام تلخ را كوبيده و بر پشت چشم ضماد كنند و چشم را با آب گرم بشويند و چنانكه گذشت از سيب زمينى پخته به پشت چشم بيندازند.ترس از نور
در اينجا بايستى هر چه زودتر به تبريد و ترطيب آن كوشيد (يعنى سرد و خنك كردن
ضعف بينائى در روز و برقرارى آن در شب

جنگ با سلاح گياهي تا ازبين بردن آخرين جوش صورت

۹۵ بازديد

درمان گياهي وبلاگ جوش صورتﺑﺴﯿﺎري از ﺟﻮﺷﮫﺎي ﺻﻮرت ﻧﺎﺷﻲ از ﮔﺮﻣﻲ وﺣﺮارت وﻳﺎ ﻛﺜﯿﻒ ﺷﺪن ﺧﻮن اﺳﺖ ﻛﻪ ﻣﻨﺸﺎء ھﻤﻪ اﻳﻦ ﭘﺪﻳﺪه ھﺎ ﻛﺒﺪ اﺳﺖ .ﺑﻨﺎﺑﺮاﻳﻦ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺒﺪ را ﺗﺼﻔﯿﻪ و از ﺧﻮن ﻛﺜﯿﻒ وﻏﻠﯿﻆ ﭘﺎك ﻛﺮد.وﻗﺘﻲ ﻛﺒﺪ اﻳﯿﻨﻪ ﺷﺪ ﺻﻮرت ھﻢ ﺑﻪ ﺗﺒﻊ ان ﺷﻔﺎف و ﺑﺪون ﻟﻚ و ﺟﻮش ﻣﻲ ﺷﻮد.
ﭘﺮھﯿﺰات:ﭼﺎي-ﻧﻤﻚ -ﺳﺲ-ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ھﺎي ﮔﺎزدار-ھﻤﺒﺮﮔﺮد-ﺳﻮﺳﯿﺲ-ﻛﺎﻟﺒﺎس-ﭘﯿﺘﺰا-ﻓﺴﺖ ﻓﻮد-ﭘﻔﻚ-زرده ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ-ﻗﻨﺪ وﺷﻜﺮ-روﻏﻦ ھﺎي ﻧﺒﺎﺗﻲ و ﻣﺎﻳﻊ ﻣﻮﺟﻮد در ﺑﺎزار-ﻣﺎﻛﺎروﻧﻲ

ﺧﻮردﻧﯿﮫﺎي ﻣﻔﯿﺪ:ﻛﺎھﻮ و ﺳﻜﻨﺠﺒﯿﻦ-اب اﻧﺎر- اب ھﻨﺪواﻧﻪ-اب اﻟﺒﺎﻟﻮ-و ﻣﯿﻮﺟﺎت و ﺳﺒﺰﻳﺠﺎت ﺗﺎزه ﺑﺠﺎي ﻗﻨﺪ ھﻢ ﻣﻲ ﺗﻮان از ﺗﻮت ﻳﺎ ﺧﺮﻣﺎ وﻋﺴﻞ ﻃﺒﯿﻌﻲ اﺳﺘﻔﺎده ﻛﺮد
جنگ با سلاح گياهي تا ازبين بردن آخرين جوش صورت!
درﺳﺖ ﻣﻲ ﺷﻮد ﻛﻪ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻣﺎﺳﻚ ﻛﻨﯿﺪ و ﺑﻌﺪ 20 دﻗﯿﻘﻪ وبلاگ ﺑﺎ اب وﻟﻮ ﺷﺴﺘﺸﻮ داده و ﺑﻌﺪ ﺑﺎ اب ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ و ﺧﺸﻚ ﻧﻜﻨﯿﺪو ﻳﺎ ﺟﻮاﻧﻪ ﻛﻨﻢ و ﺷﯿﺮ و ﻋﺴﻞ را ﻣﺨﻠﻮط ﻛﺮده ﻣﺎﺳﻚ ﻛﻨﯿﺪ)

4:ﺑﺨﻮر ﺻﻮرت ﺑﺎ ﺑﺎﺑﻮﻧﻪ و ﺑﻌﺪ ان ﺻﻮرت را ﺑﺎ اب ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ ﻧﺴﺒﺘﺎ ﺳﺮد ﺑﺸﻮﺋﯿﺪ

5:اﺳﺘﻔﺎده ﻧﻜﺮدن از ﺻﺎﺑﻮن ھﺎي ﺑﺎزار ﺑﺮاي ﺷﺴﺘﺸﻮي ﺻﻮرت

6:ﺑﺮاي ﺷﺴﺘﻦ ﺻﻮرت اﺑﺘﺪا ﺑﺎ اب وﻟﺮم ﺳﭙﺲ وبلاگ ﺑﺎ اب ﺳﺮد
درمان گياهي جوش صورت
اﻗﺪاﻣﺎت درﻣﺎﻧﻲ:1:روزي 3 ﻟﯿﻮان ﻣﺨﻠﻮط ﻋﺮق ﻛﺎﺳﻨﻲ و ﺷﺎھﺘﺮه(2 ﺑﻪ 1)ﻗﺒﻞ از ھﺮ وﻋﺪه ﻏﺬاﻳﻲ

2:ﻳﻚ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎ ﺧﻮري ﺗﺮﻧﺠﺒﯿﻦ را داﺧﻞ ﻳﻚ ﻟﯿﻮان اب ﺟﻮش ﺣﻞ ﻛﺮده ﺑﻌﺪ 2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮري ﺧﺎﻛﺸﯿﺮ را اﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮدهھﻢ ﻣﻲ زﻧﯿﺪ در ﺣﺎﻟﺖ وﻟﺮم ﻧﺎﺷﺘﺎ ھﺮ روز ﺻﺒﺢ ﻣﻲ ﺧﻮرﻳﺪ وبلاگ و ﺗﺎ ﻳﻚ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﻧﻤﻲ ﺧﻮرﻳﺪ

3:اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺎﺳﻚ ﺟﻮاﻧﻪ ﮔﻨﺪم(ﺟﻮاﻧﻪ ﮔﻨﺪم را اﺳﯿﺎب ﻛﺮده و ﺷﯿﺮ را ارام ارام ﺑﻪ ان اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ و ھﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ و ﻳﻪ ﺧﻤﯿﺮ

5 گياه دارويي براي افزايش شير مادر

۹۴ بازديد

بعضي از گياهان با تحريك غده هاي شيرده مادر باعث افزايش شيردهي مادر مي شوند. بعضي گياهان معطر خاصيت ضد نفخ داشته وبلاگ و با ورود به شير مادر از دل درد كودك جلوگيري مي‌كنند؛ مانند سبزيجات خوراكي، از جمله ريحان، ترخون، زيره، رازيانه و گشنيز.
5 گياه دارويي براي افزايش شير مادر 
از گياهاني كه دسترسي به آنها آسان است و مي توان استفاده كرد، گزينه هاي زير مناسب هستند:
1. ريحان
ريحان از خانواده نعناع است. قسمت مورد استفاده گياه وبلاگ برگ‌هاي آن است. ريحان جزء گياهان معطر و داراي خاصيت ضد نفخ براي مادر و كودك مي‌باشد. اين گياه نيز شيرافزاست.
4. سيب‌زميني
قسمت مورد استفاده سيب‌زميني در حقيقت ساقه‌هاي زيرزميني متورم شده آن است كه حاوي مقدار زيادي نشاسته مي‌باشد. مهم‌ترين اثرات سيب‌زميني شامل اثرات ضد درد، ضد ميكرب، تقويت‌كننده قلب، ادرارآور، پايين آورنده پرفشاري خون، خواب‌آور، خلط‌آور، تقويت‌كننده عضلات، اشتهاآور و شير افزا مي‌باشد.
5. رازيانه
با توجه به اينكه دانه‌ها حاوي اسانس معطري مي‌باشند. اين گياه خاصيت ضد نفخ دارد كه مي‌تواند براي مادر و كودك مفيد باشد. رازيانه داراي هورمون‌هاي گياهي وبلاگ است كه از طريق تحريك غدد مترشحه شير باعث افزايش شير مادران شيرده مي‌شود.
ميزان مصرف روزانه در حد 5 گرم يا يك قاشق مرباخوري از دانه است. براي تأثير بيشتر، بهتر است دانه‌ها را پودر كرده و روي غذا ريخته و يا آن را با شير يا آب مخلوط نمود. همچنين مي‌توان آن را با ماست مخلوط و مصرف كرد. مصرف آن در دوران حاملگي توصيه نمي‌شود.
5 گياه دارويي براي افزايش شير مادر
3. بادام زميني
قسمت مورد استفاده گياه دانه‌هاي آن است كه در بازار به صورت خام يا نمك زده و يا بود داده به فروش مي‌رسد. اين گياه ضد چسبندگي پلاكت‌ها (كه براي رقيق شدن خون موثر است)، ضد اكسيدان، افزايش‌دهنده قواي جنسي، ضد قارچ، مسكن دردهاي سينه وبلاگ و شير افزا مي‌باشد. تاكنون عارضه‌اي از بادام زميني گزارش نشده، ولي ممكن است بعضي افراد نسبت به آن حساسيت داشته باشند.
2. سياه‌دانه
قسمت مورد استفاده آن از دانه‌ها مي‌باشند. سياه‌دانه نيز از گياهان معطر است و مصرف خوراكي آن باعث رفع نفخ در مادران شيرده و كودكان مي‌شود.
همچنين سياه‌دانه، ضد درد، ضد سرطان، ضد حساسيت، هضم‌كننده غذا، ادرارآور، كاهش‌دهنده پرفشاري خون، كاهش‌دهنده اوره خون، محرك سيستم ايمني بدن، مقوي معده و شيرافزاست. روزانه مصرف 2 گرم سياه‌دانه بلامانع است، بهتر است دانه‌ها له شوند تا اثر آن‌ها بيشتر گردد.
گرچه عوارض جانبي از سياه‌دانه گزارش نشده است ولي توصيه مي‌گردد اين گياه در دوران بارداري مصرف نشود.

براي پيشگيري از فقر آهن و پوكي ‌استخوان از اين ادويه استفاده كنيد

۸۷ بازديد

اين متخصص تغذيه افزود: در دارچين وبلاگ آنتي‌اكسيداني به نام سلنيوم وجود دارد كه ضد راديكال‌هاي مضر بدن است.
كمبود آن موجب ضعف ايمني مي‌شود. دارچين همچنين براي افرادي كه فقر آهن و پوكي استخوان دارند، مفيد است.
براي پيشگيري از فقر آهن و پوكي وبلاگ ‌استخوان از اين ادويه استفاده كنيد
مراداف اضافه كرد: مصرف دارچين موجب تقويت سيستم گوارش مي‌شود، ضد گرفتگي عضلات، ضد عفوني كننده و تقويت كننده عضلات رحم است. دارچين همچنين كليه‌ها را تقويت مي‌كند.
براي پيشگيري از فقر آهن و پوكي ‌استخوان از اين ادويه استفاده كنيد
يك متخصص تغذيه گفت: دارچين به دليل داشتن آنتي وبلاگ اكسيدان‌ها براي افرادي كه فقر آهن و پوكي استخوان دارند، مفيد است.مريم مراداف افزود: دارچين حاوي تركيباتي است كه عمل انسولين در انتقال گلوكز به سلول‌ها را بهبود مي‌بخشد.براي پيشگيري از فقر آهن و پوكي ‌استخوان از اين ادويه استفاده كنيد
دارچين تقريباً هيچ كالري ندارد، ديابتي‌ها مي‌توانند با افزودن دارچين طعم مطبوعي به غذاي خود بدهند.
هر گرم دارچين كمتر از 3 كالري دارد كه بسيار اندك است. وبلاگ دارچين براي ديابتي‌ها بسيار مفيد است و سبب كاهش قند خون مي‌شود.

بيماري ام اس و گياه‌ درماني

۸۳ بازديد

در اين مقاله سعي بر آن داريم تا با معرفي وبلاگ چند گياه دارويي بهبودگر در زمينه بيماري ام اس با آثار درماني و نحوه مصرف آنها آشنا شويم.
مقدار و دستور مصرف: ريشه‏هاي گياه قاصدك مي‏توانند به عنوان قهوه بدون كافئين مورد استفاده قرار گيرند. براي اين‏كار بايد آنها را خشك كنيد، سپس آنها را آسياب كرده و مثل قهوه از آن استفاده كنيد. 2 تا 8 گرم از ريشه خشك‌شده گياه را سه بار در روز براي مدت 3 روز متوالي مي توان استفاده و پس از آن يك هفته وقفه در مصرف اين گياه انداخته و مجداداً مصرف گردد. همچنين برگ‌هاي اين گياه را مي‌توان در سالاد و يا به صورت پخته شده استفاده كرد.
مطالعات و تحقيقات اخير در مورد گياه غافث منجر به كشف وبلاگ خواص ضدويروسي، آنتي‌اكسيداني، خواص ضدالتهابي و افزايش سوخت و ساز بدن شده است. امروزه تحقيقات بشر در مورد اين گياه معطوف خواص درماني مرتبط با بيماري MS شده است
احتياط دارويي: ريشه و برگ‌هاي قاصدك كاملا بي‌خطر بوده، بدون هيچ‌گونه اثرات جانبي يا خطرهاي احتمالي به‌جز واكنش‌هاي آلرژيك كه به ندرت بروز مي‌كنند.
به هر حال با توجه به اثر ريشه قاصدك بر ترشح صفرا، كميسيون مصرف دارو آلمان مصرف اين گياه دارويي توسط كساني كه به انسداد مجاري صفراوي يا ديگر بيماري‌هاي خطرناك كيسه صفرا مبتلا هستند را ممنوع كرده است و كساني كه سنگ كيسه صفرا دارند،‌ فقط تحت نظر پزشك مي‌توانند از اين گياه استفاده كنند.
ريشه قاصدك مي‌تواند باعث افزايش ترشح اسيد و از اين طريق تشديد درد ناشي از زخم گوارشي شود. افراد با آلرژي شناخته شده به گياهان خانواده كاسني، مانند وبلاگ بابونه و بومادران بايد اين گياه را با احتياط مصرف كنند. تداخل دارويي شناخته شده‌اي با قاصدك وجود ندارد. اما بر اساس ‌آن‌چه ما درباره اثرات ريشه گياه مي‌دانيم ممكن است وقتي همراه با داروهاي ديورتيك، انسولين يا داروهاي خوراكي پايين‌آورنده قند خون استفاده شود، تا حدي خطرناك باشد.
به علاوه در كساني‌كه داروي ليتيوم مي‌گيرند، بايد ديورتيك‌هاي گياهي مانند برگ قاصدك را فقط زير نظر پزشك مصرف كنند، زيرا با مصرف اين دارو دهيدراتاسيون احتمالي، ممكن است خطرناك باشد. بي‌خطري گياه در بچه‌هاي كم‌سن و سال، خانم‌هاي حامله يا شيرده و كساني‌كه بيماري‌ شديد كبدي يا كليوي دارند ثابت نشده است.

بيماري ام اس و گياه‌درماني
بابونه
بابونه گياهي است كه قرن ها از آن به صورت استعمال خارجي وبلاگ و خوراكي جهت درمان بيماريهاي پوستي، بي‌خوابي و اضطراب، ناراحتي هاي معده، اسهال و... استفاده مي‌شود. گياه بابونه به عنوان يك گياه آنتي‌اكسيدان و ضد‌باكتري و مطرح است. همچنين توانايي اين گياه در كند كردن رشد تومورهاي سرطاني نيز در حال تحقيق و بررسي است.
بيماري ام اس و گياه‌درمانيمقدار و دستور مصرف: 3-6 گرم از گياه را همراه با مقداري آب جوشانده و مصرف گردد. همچنين مي توان از فرآورده هاي معادل اين گياه استفاده كرد.
احتياط دارويي: در صورت مصرف مقادير زياد اين گياه به علت وجود تركيبات تانن دار، باعث اختلالات گوارشي و يبوست مي گردد. مقادير بالاي استعمال اين گياه داراي تداخل مصرف با داروهاي بالا يا پايين آورنده فشار خون و داروهاي ضد انعقاد خون است. در دوران بارداري و شيردهي در مقادير زياد مصرف نشود.

بوزيدان
اين گياه دارويي به نامهاي مختلفي شناخته مي‌شود كه از جمله رايج‌ترين اين نامها مي‌توان به جينسينگ هندي و آسانا اشاره كرد. نوع خاصي از گياه توت مي‌باشد. از ريشه و عصاره آن جهت درمان دردهاي مزمن، رفع خستگي و التهاب‌، فرو نشاندن استرس و اضطراب استفاده مي‌شود. تحقيقات اخير در مورد اين گياه پيرامون درمان بيماران عصبي و كاهش علائم بيماري MS نتايج بسيار اميدواركننده‌اي به همراه داشته است.
مهمترين اثري را كه براي آن برشمرده‌اند خاصيت ضدفراموشي اين گياه است.
طبع بوزيدان گرم و خشك است و بايد حتماً زيرنظر پزشك مصرف شود. در ايران به اشتباه به ريشه گياه پنيرباد كه در منطقه سيستان و بلوچستان مي‌رويد و از آن به عنوان مايه پنير استفاده مي‌كنند بوزيدان مي‌گويند در حاليكه بوزيدان و پنيرباد دو گياه كاملاً متفاوت و مستقل از يكديگر مي‌باشند.
مقدار و دستور مصرف: 5 گرم از ريشه خشك شده اين گياه را در يك ليوان آب جوشانده و همراه كمي عسل ميل شود. داروهاي فرآوري شده از اين گياه در بازار موجود مي‌باشد كه توصيه مي‌شود جهت مصرف از آنها استفاده گردد.
احتياط دارويي: مصرف مداوم و زياد ريشه اين گياه براي فعاليت بيضه‌ها مضر است. مصرف اين گياه در دوران بارداري و شير دهي توصيه نمي‌گردد.
در سالهاي اخير تحقيقات زيادي در مورد اثرات دارويي اين گياه براي درمان و كاهش علائم بيماري MS صورت گرفته است و نتايج اميدواركننده‌اي نيز به همراه داشته است اما به هر حال بايد پذيرفت از آنجا كه انجام آزمايشات باليني بر روي انسانها امكان پذير نمي‌باشد روند اين تحقيقات و آزمايشات زمانبر است.
بيماري ام اس و گياه‌درمانيبيماري ام اس و گياه‌درماني
گياهان دارويي
با وجود اينكه در جهان مدرن و پيشرفته امروزي تاكنون دارو و ماده موثر‌ي جهت درمان كامل و قطعي بيماري ام اس كشف نشده است اماعلم پزشكي توانسته در شناخت و توليد داروها و مواد موثره مرتبط با كاهش روند پيشرفت اين بيماري گامهاي بلندي بردارد. اكثر روش‌هاي درماني توانسته‌اند به كاهش علائم اين بيماري كمك كنند و به جهت همين نااميدي از درمان قطعي اين بيماري است كه آمارها نشان داده اند كه اكثر افراد مبتلا به بيماري ام اس در سراسر جهان به طب مكمل و جايگزين رو آورده‌اند.
در اين مقاله سعي بر آن داريم تا با معرفي چند گياه دارويي بهبودگر در زمينه بيماري ام اس با آثار درماني و نحوه مصرف آنها آشنا شويم. لازم به ذكر است كه هميشه پيش از استعمال اين سري گياهان دارويي، قبل از قطع استفاده از دارو و يا اضافه كردن يك درمان جديد براي رژيم درماني با پزشك خود مشورت كنيد. برخي از گياهان دارويي، مكمل‌ها و درمان‌هاي جايگزين هنگامي كه در زمان و به روش صحيح مصرف نگردند و يا به تداخلات دارويي آنها توجهي نگردد مي‌توانند عوارض شديد و غير قابل برگشتي را به‌دنبال داشته باشند .

بيماري ام اس و گياه‌درماني
گياه غافث
در حال حاضر از اين گياه جهت درمان طيف وسيعي از بيماريها استفاده مي‌گردد اما بايد به اين نكته توجه شود كه داراي گونه‌هاي مختلفي بوده كه هر كدام داراي خواص درماني مستقلي هستند.
مطالعات و تحقيقات اخير در مورد گياه غافث منجر به كشف خواص ضدويروسي، آنتي‌اكسيداني، خواص ضدالتهابي و افزايش سوخت و ساز بدن شده است. امروزه تحقيقات بشر در مورد اين گياه معطوف خواص درماني مرتبط با بيماري MS شده است‌. هرچند كه تحقيقات عملي بر روي انسانها امكان پذير نبوده است اما نتايج كنوني تحقيقات انجام شده، گوياي كاهش علائم و نشانه هاي MS در افراد مبتلا به اين بيماري است.
از ديگر موارد مصرف سنتي ريشه و برگ گياه، درمان بيماري‌هاي پستان، احتباس مايعات، اختلالات گوارشي، درد مفاصل، تب و بيماري‌هاي پوستي را مي‌توان نام برد. امروزه به دليل محتوي بالاي مواد مغذي، ‌برگ‌هاي گياه به طور گسترده‌اي به عنوان مكمل غذايي براي خانم‌هاي باردار توصيه مي‌شود. تحقيقات و آزمايشات اخير بر روي اين گياه نشان داده‌اند كه گياه مي‌تواند خستگي و ضعف بدني را كاهش دهد و موجب بالا بردن سطح سيستم ايمني بدن شود.
اين تحقيقات همچنين منجر به كشف خواص آنتي اكسيداني و ضد التهابي اين گياه شده است. قاصدك توانسته امروزه نظر متخصصين را در مورد كشف داروهايي جهت درمان و كاهش علائم بيماري MS را به خود جلب كند كه دليل آن را طيف وسيعي از مواد موثر گياهي موجود در آن دانسته اند.
ريشه و برگ گياه قاصدك
در طب كره اي از قاصدك براي افزايش انرژي و حفظ سلامت عمومي بدن استفاده مي‌كنند و اين در حالي است كه طب غربي، همچنين طب عربي از آن براي درمان اختلالات گوارشي و بيماريهاي پوستي استفاده مي‌كنند. اين گياه به‌طور وحشي در چمنزار‌ها، مزارع يونجه، اراضي مرطوب كنار نهرها مراتع و زمين‌هاي باير در نواحي معتدل مي‌رويد.
گياه قاصدك گياهي است بي‌بو، خيلي كوچك و كوتاه‌تر از 40 سانتي‌متر كه شيرابه يا مايع سفيدي ترشح مي‌نمايد. گاهي از گياه قاصدك به عنوان علف هرز مزارع، چمن‌زارها و دشت‌هاي اطراف شهرها ياد مي‌شود. ولي اين شايد به معني عدم‌ آگاهي بشر از خواص مهم آن باشد. گياه قاصدك، يك غذاي مغذي است.
در بهار برگ‌هاي جوان آن را مانند سبزي چيده و استفاده مي‌كنند چون برگ‌ها تلخ است بايد با ترشي آب‌ليمو و يا سركه در سالاد مصرف شود. برگ‌هاي اين گياه حاوي مقادير قابل توجهي از ويتامين‌هاي A, C, D و گروه B، همچنين آهن، منيزيم، روي، پتاسيم، منگنز، مس، كولين، كلسيم، بور و سيليكون است.
ريشه اين گياه را در اواخر زمستان يا اوايل بهار از خاك بيرون آورده و خشك كرده، مصرف مي‌نمايند. ريشه گياه حاوي اينولين و اسانس روغني فرار و اسيدهاي چرب (ميريستيك اسيد)، كاروتنوئيدها، ويتامينA، موسيلاژ و پكتين است. در سراسر دنيا قاصدك براي درمان انواعي از بيماري‌هاي كبدي و كيسه صفرا استفاده مي‌شده است.